Privatekonomi Tips & råd

Trots att det finns flera olika faktorer att ta hänsyn till är det lättare än du tror att teckna ett billån hos en låneförmedlare. Läs vidare och bli din egen låneförmedlarexpert.

Låneförmedlare finns till för att underlätta låneprocessen för dig som låntagare. När du behöver låna pengar eller samla krediter till en ny bil ser din låneförmedlare till att underlätta processen genom att göra den snabbare, tryggare och billigare.

Låneförmedlaren har kontakt med flera banker och kreditinstitut

Fördelen med låneförmedlaren är att den har kontakt med flera banker och kreditinstitut samtidigt för att hitta det bästa lånet eller krediten. Genom att använda dig av en låneförmedlare ges du möjligheten att välja mellan flera olika speciellt framtagna erbjudanden som är anpassade efter din ekonomiska situation.
Låneförmedlaren hjälper dig också att hålla din kreditvärdighet i schack genom ett upprättat avtal med Upplysningscentralen. Oavsett hur många banker som du väljer att jämföra mellan kommer det bara genomföras en enda kreditupplysning.

Att använda låneförmedlare i valet av billån är kostnadsfritt

Användningen av en låneförmedlare när du ska köpa din nya bil och hitta det bästa billånet för dig är helt och hållet kostnadsfritt. Tanken är ju att hålla kostnaderna låga i så hög utsträckning som möjligt. Du kan också hjälpas av att själv jämföra billån samt räkna ut kostnaden på billånet.
Banken drar också fördelar av att du använder dig av en låneförmedlare. Eftersom låneförmedlaren står för både rådgivning och kreditkontroll underlättas bankens hantering av lånet.

Fördelarna med att använda låneförmedlare

  • Lägre räntor och bättre villkor.
  • Samla dina privatkrediter i ett nytt lån och sänk kostnaderna.
  • Flytta ditt bostadslån till en bank med bättre villkor och sänk dina kostnader.
  • Utrymme för att ta ekonomiska beslut i din egen takt.
  • Snabb, enkel och professionell rådgivning.